MEER DAN 100 NIEUWE ROKJES ONLINE
LEES CARO'S NIEUWSTE BLOG!

ZAND Amsterdam rokjes..
Perfect voor in je koffer

 

Zoë Rayon XL
 
Zoë Rayon XL
 

We’re all going on a ... summerholiday
No more worries for a ... week or two

Wat heb ik genoten van mijn bezoek aan Amsterdam Selection. Het is zo leuk om de mensen achter het merk te ontmoeten en wat zijn ze lief; Myrthe en Mick (en Styx niet te vergeten). De sneak previews van Lalamour en Zand Amsterdam tijdens mijn bezoekje en de fotoshoot in Lissabon hebben jullie natuurlijk al gezien! Prachtige fijne stoffen en printjes heeft Margit Pronk ontworpen met een heerlijke, nieuwe feel. Echt fijn voor die lange winteravonden.

Snuffelend door het magazijn trokken de magazijnstellingen met de ZAND Amsterdam wikkelrokjes direct mijn aandacht. Alle rokjes hebben hier hun eigen nummer en degene die je op de website bestelt, is dus niet alleen handgemaakt, maar ook speciaal voor jou geselecteerd! Uniek in de wereld, niemand heeft hetzelfde rokje. Hoe vet is dat?! Leuke rokjes voor het hele jaar maar zeker ook voor de zomerdag ️

 
I'm an image
 

Hoe vet is dat?!  Leuke rokjes voor het hele jaar,

maar zeker ook voor de zomerdag!

En hiermee kom ik uit op het retro-liedje van Cliff Richard waarmee ik mijn blog begon: mijn ultieme zomerhit. Jaarlijks neurie ik dit terwijl ik de tassen pak voor de vakantie. Bijna is het weer zo ver en mag ons campertje weer van stal. Dit jaar gaan we naar Griekenland en je raadt het al: Zand mag mee!! Wat een fantastisch kampeerrokje is dit. 2 of 4 outfits in 1 rokje. Als je weinig mee kan nemen is dit toch perfect? 

Op de foto’s zie je 2 varianten Zandrokjes: de Lexxi XXL (met buideltasje) en de Zoë Rayon XL (met side pocket). Omdat ik draagmaat 44 heb, kies ik liever voor een grotere maat om zoveel mogelijk overslag te houden.

 

Ik ken Zand al vele jaren en dacht altijd dat ze voor mij niet geschikt waren... ik wist niet dat er inmiddels ook grotere maten zijn gekomen ️

Zoë Rayon XL
 
Zoë Rayon XL
 

De Lexxi XXL en de Isabel XL zijn op 4 manieren te mixen doordat je de rok van de band af kan ritsen. De dubbele rij drukknopen is superstoer en maakt dat je de rok zowel in de taille als ook op de heup kan dragen. Het rokje is dubbellaags en voelt prettig aan. Het tasje is super! 2 vakjes met ritsen waar ook een groot formaat smartphone in past. Ook grappig: de tasjes van Urban Hippies zijn op dezelfde breedte gemaakt dus passen zij ook aan de Zand rokjes.

De Zoë Rayon rokjes hebben een enkele rij drukknopen en geen afritsrok. Door de smallere tailleband sluit het rokje iets mooier op de taille. Natuurlijk is hij omkeerbaar, dus heb je eigenlijk twee rokjes! De Zoë heeft een handige steekzak aan zowel de binnen- als ook de buitenkant en is mooi afgewerkt met een contrasterend biesje. De rayonstof is heel koel en soepel dus fantastisch draagbaar op hete dagen. 

Zo, guess wat er in mijn rugzakje meegaat naar Griekenland?? Oohh ik sta te trappelen om fijn te flaneren met mijn lief en zoons langs de Griekse stranden. En? Waar gaan jullie zoal heen deze zomer? Reuze benieuwd natuurlijk! Ik wens iedereen een prachtige zomer en wie weet neuriën jullie straks ook bij het inpakken dat überzoete liedje van Sir Cliff.
 
Fun and laughter on a ... summer holiday. For me and you, for a week or two

Groetjesss,
Caro

Selecteer jouw maat hieronder.. :-)

Copyright © 2018 Amsterdam Selection B.V.  , All rights reserved.

Retouradres
Amsterdam Selection B.V.
Skoon 29
1511 HV Oostzaan

Hulp nodig tijdens het bestellen of wil je graag persoonlijk advies?
Bel of whatsapp naar 0653192630

Of stuur een e-mail naar :
hello@amsterdamselection.com

Trustpilot